About

Lajmi24 u themelua nga një grup gazetarësh. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët – Lajmi24 nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Lajmi24, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.