Policia mbylli dje 12 lokale dhe shqiptoi gjoba në vlerë prej 2600 eurove për mos respektim të masave

0
17

Policia në Prizren mbyll 12 lokale, shqipton 7 dënime për mosrespektim të masave Anti-Covid.

Dy ditë më parë, u panë grumbullime të shumta të qytetarëve nëpër kafiteri.

E kjo gjë shtyu të parin e Ministrisë së Shëndetësisë që të reagojë në një konferencë për media, ku tha që një mosrespektim i tillë i masave mund të përkeqsojë situatën pandemike në Kosovë.

Andaj, edhe iu bëri thirrje Policisë e Inspektoratit, që t’i shtojnë kapacitetet e tyre në terren dhe që të mos falen shkelësit e këtyre masave.

E këto thirrje, sic duket nuk ranë në vesh të shurdhër.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here