Mbretëron qetësi pas aksionit të policisë tek rruga afër kinemasë “ABC”

0
21

Qetësia i ka kapluar thuajse gjithë rrugët e Prishtinës pas aksionit që ka ndërmarr Policia e Kosovës në bashkëpunim me Inspektoratin, në funksion të mbikqyrjes së zbatimin të masave anti-COVID të përcaktuar nga qeveria.

Aksionit i është bashkangjitur edhe ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj.

Policia dhe Inspekcioni, aksion më të madh ka zhvilluar tek “Kafet e vogla” dhe “Kafet e Rakisë”.

Në foto mund ta shikoni edhe gjendjen pas aksionit edhe në rrugën të njohur si afër kinemasë “ABC”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here