X-Classi “ekstrem” i Mercedesit .

0
38

Kompania e njohur polake, Carlex Design, dhe kompania Pickup Design kanë bashkuar forcat për të modifikuar X-Classën e Mercedesit, duke e shndërruar atë në një Pick-up “ekstrem”.

Pickup Design është marrë me eksterierin e këtij Pick-upi të Mercedesit, ndërsa me enterierin e tij Carlex Design.

Ky projekt mban emrin “EXY Extreme+”, dhe ndër të tjera përfshinë mbrojtësit anësor të zgjeruar, kofanon me vrima për ajër, drita në çati, disa pjesë nga fibra të karbonit, si dhe enterier me ulëse sportive, lëkurë me ngjyrë të zezë, etj.

+ 9
Gjithashtu, Pickup Design ofron edhe disa paketa të tjera për X-Classën. Versioni “Urban” vjen me paketën për trupin nga fibra të karbonit (duke përfshirë edhe kofanon), maskën e përparme të re, rrotat e reja, etj.

Në anën tjetër, versioni “Off-Road” vjen më i lartë, me disa pjesë për siguri, rrotat dhe gomat e reja, litarin për tërheqje, etj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here