Sa prej jush e dini se po vjen një super kompjuter?

0
39

Ne mund të kemi marrë detajet të reja dhe konkrete të iMac 2020 që pritet të dal më vonë këtë vit.

Mediat e huaja kanë shkruar se iMac drejtohet nga një CPU Intel Core i9-10910 dhe një grafikë AMD Radeon Pro 5300.

Kjo është më shumë sesa ajo që ofrohet aktualisht në iMac të tjerë.

CPU duket se është zhvilluar vetëm për Apple pasi Core i9-10910 përmban 10 bërthama që i japin atij një shpejtësi prej 3.60 GHz, që është shumë më e lartë se Core i9-10900 Core, që ka shpejtësi 2.8 GHz.

Kjo tregon se iMac do të jetë një azhurnim i rëndësishëm në krahasim me paraardhësit e tij, megjithëse nuk ka gjasa të zbulojmë diçka më shumë rreth këtij modeli edhe një kohë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here