Nuk do ta besoni sa paguhet kryetarja e Gjykatës Kushtetuese në muaj

0
60

Edhe punonjësit e Gjykatës Kushtetuese janë të detyruar të deklarojnë pasurinë e tyre në Agjencinë Kundër Korrupsionit.

Kësisoj, edhe kryetarja e kësaj gjykate, Arta Rama-Hajrizi ka deklaruar pasurinë dhe pagën dhe që ajo merr nga pozita që mban.

Ajo ka deklaruar se merr një pagë mbi 3.400 euro. Ajo ka deklarur si të hyra vjetore nga paga 41,808 euro. Ndërkaq si mëditje ka deklaruar mbi 2.400 euro. Të hyrat vjetore të bashkëshortit të saj si zyrtar në MPJ, kapin vlerën rreth 10 mijë euro.

Mbi 23 mijë euro i ka të kursyera në bankë, ndërsa kredi në vlerën 5 mijë euro për studime.

210 mijë është pasuria e saj e paluajtshme, duke përfshirë një banesë, shtëpi dhe tokë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here