Lajm i mirë nga Lugina e Preshevës

0
85

Shqiptarët në Luginë do të përfaqësohen nga tre deputetë shqiptarë në Parlamentin e Serbisë.

Lajmin e ka dhënë Shaip Kamberi.

“Tri mandate për deputetë të siguruara tashmë nga “ADSH- Lugina e Bashkuar”, si rezultat i një bashkëpunimi të partive shqiptare me Tiranën dhe përkrahjes së Prishtinës.

Ngritje e fuqisë politike të shqiptarëve që duhet materializuar në ndërtimin e strategjisë së përbashkët”, shkruan Kamberi në njoftim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here