S’donin të kishin as kredi dhe as borxhe, e pabesueshme si u bë me shtëpi ky çift

0
81

S’donin të kishin as kredi dhe as borxhe, e pabesueshme si u bë me shtëpi ky çift.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here