Gjykata Kushtetuese mund të na e kthej festën në protestë”

0
50

Kur kanë mbetur edhe një javë deri në vendimin e Gjykatës Kushtetuese, skena politike në vend kanë shtuar presionet e paralajmërimet.

Dihet tashmë zyrtarisht se LVV-ja do të mbajë protestë në sheshet e Prishtinës, ku edh ka bërë përgatitjet.

Zyrtari i LVV-së, Egzon Azemi, në një postim në Facebook ka thënë se Gjykata Kushtetuese mund të na e kthej festën në protestë.

Ai këtë nuk e ka quajtur problem, pasi ka thënë se në vend të vizitave familjare, me familje dalim në shesh.

Gjykata Kushtetuese mund të na e kthej festën në protestë.

S’ka problem, këtë herë në vend të vizitave familjare, me familje dalim ne shesh. Me distancë me maska me doreza. Kundër hajnave dhe autoritarëve!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here