Halil Kastrati me shoqaten e tij Jetimat e Ballkanit neser ndihmojn 100 familje Vitiase

0
469

Ne u beme gati!

Neser aksion i madh humanitar

Do te ndihmohen 200 familje nevojtare me nga nje pako me gjera ushqimore, higjienike dhe nga nje thes miell 25 kg, vlera e nje pako eshte 50 euro

100 familje do te ndihmohen ne komunen e Suharekes
100 familje do te ndihmohen ne komunen e Vitise

Aksionet tona do te jene te perditshme dhe ne te gjitha komunat e Kosoves

Bamires Zoti ju shperblefte.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2931532856909851&id=909408612455629

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here