2 mijë vjet na e kanë mbajtur të fshehtë, del receta e ilaçit që po “tërbon” mjekët

0
556

A e dini se më shumë se 2 mijë vjet në Tibet ky ilaç përdoret për shërimin e dhimbjeve të shumta?

Zbulojeni! JA PËRGATITJA:

1. Hudhrën e qëroni dhe preni në pjesë të mëdha. 2. Pjesët e hudhrës i hidhni në kavanozin prej qelqit. 3. Shtojeni alkoolin mjekësor dhe përbërësit i përzieni me lugë. 4. Kavanozin e mbyllni, e lini anash dhe mos e hapni në dhjetë ditët e ardhshme. 5. Pas 10 ditësh, e përzieni ilaçin dhe kavanozin më pas e futni në frigorifer.

PËRDORIMI:

– Në një gotë ujë shtojini dy pika të ilaçit.

– Ujin duhet ta pini para kafjallit, drekës dhe darkës.

– Ilaçin ta përdorni 12 deri 15 ditë. Ilaçi përdoret për:

– Rregullimin e shtypjes së gjakut, forcimin e sistemit imun, si para po ashtu edhe pas sëm undjes, e forcon organizmin në sezonin e ftohjes dhe gripit, ul nivelin e kolesterolit në gjak, shëron astmën, bronkitisin dhe gastritin, përshpejton punën e metabolizmit.

A e dini se më shumë se 2 mijë vjet në Tibet ky ilaç përdoret për shërimin e dhimbjeve të shumta?

Zbulojeni!

JA PËRGATITJA:

1. Hudhrën e qëroni dhe preni në pjesë të mëdha. 2. Pjesët e hudhrës i hidhni në kavanozin prej qelqit. 3. Shtojeni alkoolin mjekësor dhe përbërësit i përzieni me lugë.

4. Kavanozin e mbyllni, e lini anash dhe mos e hapni në dhjetë ditët e ardhshme. 5. Pas 10 ditësh, e përzieni ilaçin dhe kavanozin më pas e futni në frigorifer.

PËRDORIMI:

– Në një gotë ujë shtojini dy pika të ilaçit.

– Ujin duhet ta pini para kafjallit, drekës dhe darkës.

– Ilaçin ta përdorni 12 deri 15 ditë. Ilaçi përdoret për:

– Rregullimin e shtypjes së gjakut, forcimin e sistemit imun, si para po ashtu edhe pas së mundjes, e forcon organizmin në sezonin e ftohjes dhe gripit, ul nivelin e kolesterolit në gjak, shëron astmën, bronkitisin dhe gastritin, përshpejton punën e metabolizmit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here