SU LMOHET ME THIIKË MUEZINI NË NJË XHAMI TË , ARREESTOHET I DYSHUARI – PAMJE NGA VENDI I NGJARJES

0
204

S ulmohet me thiikë muezini në një xhami të Londrës, arr estohet i dy shuari – pamje nga vendi i ngjarjes
Një burrë është arr estuar me dy shimin për t entativë v rasjeje pas një g oditje me t hikë brenda një xhamie në Londër.
Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, v iktima, e cila është në vitet ’70 të tij, u gjet me plagë të shumta pasi shërbimet e urgjencës u thirrën në Xhaminë Qendrore të Londrës në Park Road, afër Parkut të Regent.

Siç bëhet e ditur më tej, ai u dërgua në spital dhe gjendja e tij është jashtë rrezikut për jetë.
Autoritetet kanë rrethuar vendin e incidentit dhe kanë filluar he timet rreth ngjarjes.

Ndërkohë dëshmitarët thanë se njeriu – i cili dys hohet se ishte i god itur me thi kë në qafë – në Xhaminë Qendrore të Londrës pranë Parkut të Regent ishte muezini, i cili i thërret myslimanët për lutje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here