Lyeni gjurin tuaj me kete perberje e cila pregatitet lehtesisht dhe ju do te ndiheni sikur te ishit 10 vite me te rinj

0
139

Ekspozimi i zgjatur ndaj lagështisë në mjedise të caktuara mund të shkaktojë në mënyrë të pashmangshme pro. bleme të përbashkëta, të tilla si inflamacion i vazhdueshëm ose dhi. mbje.

Mjekët zakonisht përshkruajnë il. açe që janë sigurisht efektive, por në afat të gjatë toksike për trupin tonë.

Për të lehtësuar dhi. mbjet e nyjeve me metoda krejtësisht natyrore, produkti që ne rekomandojmë është piper i kuq, i cili është në gjendje për të reduktuar inflamacionin pa asnjë kundërindikacion të produkteve kimike.

Si të përfitoni më shumë nga ky produkt?

Ideal është krijimi i një përzierjeje që do të përhapet drejtpërsëdrejti në zonën e dhi. mbshme, të masazhohet për rreth një çerek ore dhe shpëlarje. Duke përsëritur procedurën 2 ose 3 herë në ditë, do të filloni të vini re përmirësime.

Për të përgatitur përzierjen, merrni vaj ulliri dhe shtoni një lugë gjelle piper të kuq dhe përziejeni së bashku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here