Bashkëatdhetari nga Zvicra, dhuron 10 mijë franga, për ndërtimin e xhamisë në fshatin e tij

0
96

Florent (Sejdi) Ademaj, nga fshati Murademë i Prizrenit që jeton e vepron në Zvicërr ka dhënë 10,000 euro për ndërtimin e Xhamisë në fshatin e tij Muradem thuhet në njoftimin e Bashkësis Islame në Prizren.

Ai ka ardhur prej shteti ku jeton, vetëm për këtë akt, pra për të dhënë kontributin e tij.

Florenti dhe babai i tij, Sejdia, janë të njohur për kontributin e tyre bëmirës edhe në xhami të tjera e projekte të ndryshme.

Kryeimami, Dr. Orhan ef. Bislimaj, e falënderoi z. Florentin dhe familjen e tij, për këtë kontribut, po edhe për bëmirësitë e tjera, në të mirë të qytetarëve.

“Zot i Madhërishëm, shpërbleji të gjithë bëmirësit, në dynja e ahiret dhe shumëfishoje pasurinë e tyre! Ata, janë ‘margaritarë’ në shoqëri”, tha kryeimami.
href=”https://www.facebook.com/KBI.Prizren/photos/a.909818202406600/2701279336593802/?type=3&theater” data-width=”640″>

KBI-Prizren, 23 Shkurt 2020Florent Ademaj, dhuroi 10 mijë franga, për ndërtimin e xhamisë në MurademëFlorent (Sejdi)…

Posted by Këshilli i Bashkësisë Islame – Prizren on Sunday, February 23, 2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here