Qytetari i kërkon gruan Edi Ramës: Ma kanë marrë e çuar në hotel. Ja përgjigja e Ramës (VIDEO)

0
128

Edi Rama ka qenë sot në Durrës dhe një qytetar e ka befasuar jo pak. Ai i ka kërkuar ndihmë Ramës duke i thënë që më kanë çuar gruan në hotel, në golem pa më pyetur dhe kryeministri i ka dhënë një përgjigje epike.

Biseda e banorit me Ramën:

Banori: Ma kanë marrë gruan…

Rama: Si ta kanë marrë gruan?

Banori: Po ma kanë marrë gruan ma kanë dërgu në Golem pa më vet mu…

Rama: Po gruaja paska më shumë mend se ti paska shku në hotel në Golem dhe ti hipi autobusit dhe shko te gruaja.

Video:

Qytetari i kërkon gruan Ramës: Ma kanë çuar në hotel! Përgjigja epike e kryeministrit (VIDEO)

Qytetari i kërkon gruan Ramës: Ma kanë çuar në hotel! Përgjigja epike e kryeministrit (VIDEO)

Posted by InfoShqip.com on Monday, December 2, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here