E fundit: BQK i mbyll Monego dhe Iute Credit

0
114

Banka Qendror e ka Kosovës në një mbledhje të jashtëzakonshme sot vendosi që t’i mbyll dy institucione mikrofinanciare, Iute Credit dhe Monego.

të cilat veprimtarinë e tyre e kanë zhvilluar në Kosovë raporton “Zëri.info”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here