U nx or para se pallati të she mbej, 7-vjeçari hu mb kontaktet me familjet: Prej orësh nëna e pla gosur në kërkim të djalit

0
105

Ky është Rolejt Vata, 7-vjeçari i cili u n xor nga pallati në Thumanë para se të she mbej, por më pas ka hum bur kontaktet dhe familja nu k po e gjen.

Report Tv, raporton se Rolejt Vata ka hu mbur kontaktet me familjarët mesditën e së martës, pasi është nxj errë nga mamaja i tij shëndoshë e mirë.

Rolejti është lënë poshtë ndërtesës, pasi mami i tij është ngjitur sërish në shtëpi të ndih mojë djalin e saj të madh dhe vjehrrin me vjehrrën.v
Pasi është ngjitur, mami i 7-vjeçarit ka thy er këmbën, ndërkohë që i ka kërkuar vjehrrës që të nxjerrë djalin e madh jashtë, raporton shqiptarja.com.

Është rasti tri shtë, ku vëllai i tij u gjet gjallë në prehrin e gjyshes, e cila e kishte mbrojtur me jetën e saj nipin.

Mami i 7-vjeçarit ka qenë në spital, por tani ka dalë dhe është në kërkim të djalit të vogël.

Kërkimet janë bërë edhe në mo rg, por fatmirësisht aty nuk ka mbër ritur trupi i të voglit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here