Pamje nga vendi ku u gjet e zh.dukura Remzije Mustafa

0
146

E zh.dukur 8 ditë më parë, Remzije Mustafa është gjetur sonte në Prishtinë
59-vjeçarja është gjetur sonte në një shtëpi të pabanuar.
Në kërkim të kësaj qytetareje të kryeqytetit përveç familjarëve, ishin vënë edhe Policia dhe qytetarë vullnetarë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here