O Zot i madh, histori te jashtzakonshme nga ata qe jan gjalle…

0
195

Majin e vitit 2013 një grua u nxor nga rrënojat e një fabrike në Bangladesh, ku kishte qëndruar për 17 ditë. Punëtorët e dëgjuan teksa bërtiste: “ Ju lutem, më nxirrni”, dhe përdorën pajisje gjurmimi video dhe audio për të gjetur pozicionin e saj të saktë.

Pas të rmetit të Haitit në Janar 2010, një burrë mbijetoi për 12 ditë nën rrënojat e një dyqani. Të paktën 200,000 vetë vd.iqën në atë ka tas.trofë. Pas të rmetit shkatërrues të vitit 2010 në Haiti, një burrë mbijetoi 12 ditët nën rrënojat e dyqanit.

Të paktën 200 mijë njerëz vdi.qën nga ai të rmet.Një rast tjetër mbijetese të jashtëzakonshme është ai i një gruaje 40-vjeçare, e mbijetuar e të rmetit të vitit 2005 në Pakistan.

Ajo u nxorr nga kuzhina e shtëpisë së saj, e kthyer pothuajse në gërmadhë, plot 40 ditë pas të rmetit. Gruaja mbijetoi në një hapësirë aq të vogël saqë nuk mund të lëvizte.Një ekip IRC arriti të shpëtonte një herë tre djem të var.rosur praktikisht për pesë ditë nen rrënojat e shkollës së tyre për pesë ditë pas të rmetit të 2005-sës në Pakistan.

Ata ishin të shtrirë në kurriz pranë njëri-tjetrit; tavani u kishte rënë sipër e prekte hundën, por nuk I kishte lënduar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here