Me pasaportën e saj në duar, daja bën apelin e fortë dhe drit hërues: Më gjeni mbesën…(Video)

0
83

Një apel drit hërues vjen nga Spitali i Tra umës nga daja i një 15 vjeçareje. Drita Cakoni së bashku me babain e saj Kastriot Cakoni janë zhd ukur në Thumanë. Nuk dihet asgjë për fatin e tyre.

E ëma e saj ndodhet në spital së bashku me djalin 12 vjeçar, jashtë rre zikut për jetën.

Daja i Dritës tha se pasaporta është gjetur në rrë noja ndërsa telefoni i dhëndrit është funksional, por nuk përgjigjet njeri.

“Jam daja e vajzës. Pasaporta është gjetur në gërmadha. Kjo është mbesa ime Drita Cakoni 15 vjeçe që është e humbur në gërmadha. E kam kërkuar, sapo erdha nga Thumana. Nuk kam gjetur asgjë akoma. Kërkoj nga shteti të më japë një sqarim. Motra është në gje ndje të rë ndë brenda. Djali 12 vjeç në gjendje të mirë shëndetësore por i shokuar. Tani ka humbur dhëndri dhe vajza. Shteti të më tregojë ku është Drita, në mo rg apo në spital dhe babai i saj Kastriot Cakoni. Telefoni i dhëndrit punon, nuk përgjigjet kush. Kam parë tme rr sot, njerëzit e cop ëtuar dhe të sakatuar. Është tm err i vërtertë”./oranews

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here