Marrja e Zotit: Basketbollisti shqiptar e grushton gjyqtarin e ndeshjes

0
134

Një ndeshje basketbolli në Durrës në mes Teutës dhe Tiranës nuk ka përfunduar mirë.

Një nga basketbollistët e ka rrahur gjyqtarin e ndeshjes. Po ashtu pas këtij sulmi gjyqtari është larguar nga fusha.

Ende nuk dihet se sa shumë ka marrë lëndime referi apo arsye e këtij veprimi të pahijshëm nga basketbollisti.

class=”td-post-source-tags”>

class=”td-post-sharing-bottom”>
id=”td_social_sharing_article_bottom” class=”td-post-sharing td-ps-border td-ps-border-grey td-ps-icon-arrow td-ps-icon-bg td-ps-text-color td-post-sharing-style19 “>
class=”td-post-sharing-visible”>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here