Ky është shtrati që ju shpëton nga tërmeti (VIDEO)

0
184

Një shtrat special është dizajnuar për mbrojtjen në rast tërmeti.

Ai mund t’ua shpëtojë jetën kur godet fatkeqësia. Shtrati vepron nga dridhjet dhe transformohet në një strehë, njofton Klan Kosova.

Ai po ashtu në fund ka furnizime të nevojshme për kohën sa jeni brenda dhe ato mund të ruhen sigurt në strehë.

Mbështjellësi i shtratit nga metali ndihmon të ruajë formën që nënkupton se nuk mund të copëtohet. Shtrati po ashtu ka ajrosje.

Për më shumë shikoni videon.

This bed is earthquake proof

This bed is earthquake proof

Posted by The Independent on Thursday, November 28, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here