Kjo ngj arje e tm errshme ndodhi në një familje në Ferizaj

0
307

Policia e Kosovës ka njoftuar përmes raportit 24 orësh se është arre stuar një person në Ferizaj, pasi që i njejti su lmoi fiz ikisht motrën e tij, raporton Gazeta Express.

Vik tima ka pranuar lën dime trupore dhe ka pranuar tre tman mjekësor.

Me vendim të prokurorit i dys huari është dërguar në mbajtje.

“Është arr estuar i dys huari mashkull K-Shqiptar, pasi që i njëjti pas një mosmarrëveshje ka su lmuar fiz ikisht motrën e tij vik timën femër K-Shqiptare. Vik tima ka pësuar lën dime trupore dhe e njëjta ka pranuar tretman mjekësor. Me vendim të prokurorit i dys huari dërgohet në mbajtje”, shkruhet në njoftim të policisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here