Djali i nxorri babait sekretin ne shkolle, mesuesja e merr direkt ate ne telefon

0
181

Një mësues është një nga njerëzit më të rëndësishëm në jetën e brishtë të një fëmije.

Nancy Bleur është një mësuese kopshti, ajo është 54 vjeçe dhe konsiderohet nga të gjithë shumë e zgjuar, e kujdesshme dhe e dashur me fëmijët. Ajo i do nxënësit e saj dhe bën gjithçka për t’i bërë fëmijët të ndihen sa më mirë.

Një ditë, Nancy kuptoi se Camden, një fëmijë 4-vjeçar, nuk po sillej si zakonisht. Kështu që vendosi të fliste me të për të kuptuar nëse kishte ndodhur ndonjë gjë e padëshirueshme. Fëmija filloi të fliste me të për të atin dhe kur zbuloi sekretin e burrit, gruas iu thye ze.mra.

Nancy ndjeu se duhej të bënte diçka shumë shpejt.

Darreld Petersen, babai i të voglit Camden, 34 vjeç, ishte shumë i sëmurë.. Nancy ishte shumë e shqetësuar për gjendjen e burrit dhe po ashtu ishte fëmija, sepse u vu re se situata në të cilën jetonte fëmija në familje ishte shumë e tr. ish.tu.eshme.

Veshkat e babait të 4-vjeçarit nuk funksiononin mirë. Mjekët kishin thënë se punonin vetëm 20% dhe prandaj duhej t’i nënshtrohej shpesh sesioneve të dializës. Sa herë që babai i tij shkonte në spital, Camden i vogël ishte i tme. rruar sepse gjithmonë mendonte se do të ishte hera e fundit që e shihte.

Mësuesja vendosi t’i telefononte babait të djalit të vogël. Nancy ishte e vendosur ta ndihmonte këtë familje, por çfarë mund të bënte ajo? Ndoshta ju mund të mendoni se ajo ofroi ndihmën e saj për t’u kujdesur për fëmijët, ose për të dalë me ta shëtitje.

Jo. Nuk ndodhi kështu! Sepse Nancy bëri shumë më tepër.

Ajo i ofroi Darreld-it një nga veshkat e saj.

Pothuajse mrekullisht doli se ato ishin të pajtueshme, gjë që do të thoshte se ata do të duhet të plotësonin disa dokumente për të vazhduar procedurat.

“Jam shumë e kënaqur, shumë e emocionuar. Përndryshe unë nuk e di se çfarë mund të bëja “, thotë Nancy.

Babai i Camden-it ishte i impresionuar nga oferta e jashtëzakonshme e Nancy-t, ai ishte i lumtur sepse ajo do t’i shpë.tonte jetën.

“Është fantastike. Ka njerëz që shpresojnë çdo ditë për të marrë veshkë ose ndonjë organ tjetër. Më dha një mundësi të re për të jetuar”, thotë Darreld .

Kur familja zbuloi se Nancy dhe Darreld ishin të pajtueshëm për donacionin, ata vendosën ta befasonin duke i çuar lule në shkollë.

Camden-i nuk mund të ishte më i lumtur, mësuesja e tij e kishte ndihmuar të shpëtonte jetën e babait të tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here