BUKË, MISH E BIRRA – KJO ËSHTË MIKPRITJA QË IU BË ANGLEZËVE NË KOSOVË

0
86

Tifozët e dashamirët e kombëtares angleze sot kanë qëndruar në kryeqytetin e Kosovës, një ditë para ndeshjes.

Ata janë shprehur të kënaqur me mikpritjen dhe ambientin në Kosovës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here