Albin Kurti Vjen Me Një Deklaratë Të “Fuqishëm“ Ja Kush E M’byti Astrit Deharin

0
109

Albin Kurti, ka thanë se tri vjet pa Astrit Deharin janë shumë, e tri vjet pa d.rejtësi për të janë tepër shumë. Kurti ka thanë se Astrit Deharin e m.byti regjimi (pushteti), mbasi simbas tij nuk po e merrnin dot në pyetje askush e as p.rokurori që ishte i ngarkuem me rastin. Simbas tij në Kosovë d.rejtësia dhe sistemi i gj.yqësisë asht ba vend i k.rimit me rastin e v.rasjes së Astrit Deharit me p’oshtë duek e hap re k lamen ju keni mundesi..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here