Prekëse! Adoleshenti përqafon me lot në sy vr.asësen e të vëllait në gjykatë(VIDEO+FOTO)

0
96

Amber Guyger është oficerja e policisë, e cila u dë.nua me 10 vite b.urg për vr.asjen e fqinjit të saj pasi mendoi se kishte hyrë një kri.minel.

Por diçka e pazkontë ka ndodhur në gjykatë, ku vëllai 18-vjeçar i vik.timës përqafoi Amber.

Nga ky gjest e gjithë salla u përlot gjtihashtu edhe gjykatësja.

“Të fal, sepse edhe ty të vjen keq. Edhe nëse shkon tek Zoti e ta pyesësh edhe ai do t’ju falë. Nuk dua as të shkosh në bu.rg”, tha vëllai i viktimës.

Allison nisi të kundërshtonte Departamentin e Policisë në Dallas për trajtimin e hetimit të v.rasjes dhe kërkoi reformë në zbatimin e ligjit në qytet.

Sipas Daily Mail, skena jashtë sallës së gjyqit ishte shumë ndryshe krahasuar me brenda.

Një turmë e zemëruar njerëzish brohorisnin jashtë sallës së gjyqit: “Nuk ka drejtësi, as paqe!”

Aktivistët u dëgjuan duke thënë se 10 vjet nuk ishte koha e mjaftueshme për vr.asjen e Zhanit.

31-vjeçarja ishte jashtë shërbimit, por me uniformë kur që.lloi për vd.ekje llogaritarin 26-vjeçar në shtëpinë e tij.

E dënu.ara tha se ajo kishte ngatërrur apartamentin dhe mendoi se kishte hyrë një k.riminel në shtëpi.

Pas një gjyqi gjashtë-ditor, prokurorët i kishin kërkuar jurisë të jepte një dë.nim jo më pak se 28 vjet, aq sa do të ishte edhe Zhani po të ishte gjallë.

Avokatët mbrojtës të Guyger u kishin kërkuar gjyqtarëve që të tregonin butësi, pasi ajo kishte kujtuar se ishte në apartamentin e saj, pas lodhjes së 13.5 orëve punë e kishte vepruar nga frika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here