Kërkohet ndihmë për të riun që u aksidentua para një jave, është në gjendje të rëndë shëndetësore

0
88

Bedri Kadrija, nga Prishtina, po kërkon ndihmë pasi që një javë më parë ka pësuar një aksident të rëndë me motoçikletë, ku ka mbetur i palëvizshëm dhe është në gjendje kome.

Momentalisht i riu nga Kosova gjendet në një ndër spitalet më të avancuara në Republikën Veriore të Maqedonisë, ku kostoja për qëndrimin e tij ditor sillet nga 250 deri 350 euro.

Mirëpo, për shërimin dhe tretmanin e tij të mëtutjeshëm mjekësor kërkohet një rehabilitim më afatgjatë në shtetet perëndimore.

Por për ndihmë ndaj të aksidentuarit Bedri Kadrijajt, sot, miqtë e tij do të mblidhen për të mbledhur mjete financiare.

Deri më tani mjetet janë siguruar nga vetë familjarët me mundësitë e tyre, por familja tani po kërkon ndihmë edhe të gjithë ata që kanë vullnet e mundësi të ndihmojnë.

Ndihmën financiare mund ta dhuroni duke u lajmëruar te numri i vëllait të Bedriut që është: 046153961 (Viber) Rexhep Kadrija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here