Gjithçka që duhet të dini rreth Golf 8

0
122

Gjenerata e tetë e Volkswagen erdhi me teknologjinë më të lartë.

Prodhimi do të fillojë në muajin dhjetor në Gjermani.

Golfi i ri është më i rrëshqitshëm se kurrë me një koeficient tërheqje prej 0,275.

Nga brenda, Golf 8, vjen standard me një grup të instrumenteve dixhitale 10,25 inç dhe një ekran të sistemit infotainment 8.25 inç.

Golfi lëshon pesë fuqi hibride. Tre prej tyre përdorin sisteme hibride të butë me 48 volt, dhe prodhojnë 108 kf, 128 kfp dhe 148 kf. Ekzistojnë gjithashtu dy hibride plug-in me bateri 13-kilovat-orë që ofrojnë 201 kf dhe 242 kf.

Ekzistojnë gjithashtu dy melodi të një motori 1.0-litërsh turbo me tre cilindra me benzinë ëqë bën 89 kf dhe 108 kf dhe dy versione të një katër cilindri 1.5 litër turbo me katër cilindra që ofron 114 kf dhe 148 kf. Motori me katër cilindra të karburantit me naftë 2.0-litër vjen në versione që prodhojnë 114 kf dhe 148 kf.

Teknologjia e re e ndihmës së shoferit Golf Assist mund të trajtojë drejtimin, frenat dhe përshpejtimin në autostradat me shpejtësi deri në 131 milje në orë. Automjeti mund të përfitojë nga komunikimet Car2X për të tregtuar informacione me automjete të tjera dhe me infrastrukturën buzë rrugës brenda një rreze prej 800 metrash.

Për herë të parë, blerësit e Golfit mund të shtojnë veçori në makinë pasi ta blejnë atë. Programi We Upgrade i kompanisë lejon një klient të shtojë kontrollin adaptues të lundrimit, kontrollet e dritës së ndihmës së dritës, navigimin, integrimin e aplikacionit smartphone dhe pikën e nxehtë të Wi-Fi edhe pasi të marrë dorëzimin e automjetit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here