Albin Kurti me deklaratë të fortë “…oferta ime për Serbinë

0
140

Albin Kurti me deklaratë të fortë

“…oferta ime për Serbinë është kërkesa e borxhit që na ka. Pra, oferta ime është kërkesë. Do t’ia rendisim: 10 mijë civil të vr arë, 20 mijë gra e vajza të dhu nua ra 1500 të pagjetur, 1200 artefakte kulturore të plaçkitura, depozitat bankare, fondin pensional edhe degët e ndërmarrjeve tona shoqërore nëpër Serbi. Kjo është fatura minimale e Serbisë. Pra, unë kam kërkesa dhe jo oferta. Përse duhet t’i bëjë unë oferta Serbisë? A pak kemi paguar ne çmim tash e një shekull e gjysmë me Serbinë? Pra, unë mendoj se Serbia na ka borxh dhe unë do ta kërkoj borxhin. Jam kryeministri i parë që zyrtarisht Serbisë do t’ia kërkoj borxhin, dhe Brukselit, Washingtonit, New Yorkut, Londrës, Parisit e Berlinit do t’ua dërgoj si CC kërkesën për të na e kthyer Serbia borxhin.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here