Tër meti 6.8 ba.llë shk.und tokën, reagimi i njerëzve të lë pa fjalë…

0
139

Kili u g odit nga një të rmet i fortë i mag nitudës 6.8, një nivel i mjaftueshëm ky i forcës së goditjes aq sa për të shkaktuar panik mes popullatës.

Por një video e regjistruar në një metro atje, tregon sesi njerëzit ruajnë në mënyrë të habitshme qetësinë, e madje nuk lëvizin fare nga vendi.

Të rmeti u ndje në tre rajone të vendit, duke nisur nga kryeqyteti Santiago. Epiqendra e tij ishte 71 kilometra larg Constitucionit, në oqeanin Paqësor.

Kili shtrihet në të ashtëquajturën “Unaza e Zjarrit” në Paqësor dhe ka një histori të gjatë të rmetesh vd ekjep rurëse, përfshirë atë të vitit 2010 që mbërriti magnitudën 8,8 dhe shkatërroi disa zona bregdetare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here