Prindit që ab uzoi me fëmijën e tij, i kthehet edhe më keq!

0
482

Ka dy ditë që një video ku shihet një baba duke ab uzuar me fëmijën e tij të vogël, ka tm erruar rrjetin, shkruan GazetaBLic.Në këtë video shihet babai i një fëmijë përafërsisht një vjeçar, i cili ab uzon në të pa asnjë dhembje.E video ka ngjallur reagime të shumta, duke u bërë thirrje që të ndalohet ab uzimi ndaj tyre.

Mirëpo, tanimë është publikuar dhe një video tjetër, ku është gjetur babai në fjalë, dhe e ka pësuar për gjithë atë që i ka bërë djalit të tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here