Polici kosovar në foto me vajzën e tij, i thotë 5 fjali fantastike!

0
145

Me rastin e shënimit të 20 vjetorit të Policisë së Kosovës, Ardian Berisha (polic nga Kaçaniku) ka publikuar një fotografi me vajzën e tij.

Ai ka dhënë një mesazh me rastin e këtij viti jubile.

“20 vite Krenari”

Sot 20 vite më parë, filloj lindja e shpresës për Ju dhe për Ne.

Ju jeni qytetari, ne jemi thirrja juaj.

Ju jeni kërkesa, ne jemi gatishmëria juaj.

Ju jeni sakrifica, ne jemi llogaridhënia juaj.

Ju jeni krenaria jonë , ne jemi shpresa juaj.

Ju jeni qytetari, ne jemi policia.

Sot 20 vite më parë u bë nisja e një rruge pa kthim, duke u përshëndetur me shpresë që të gjejmë kthimin në gjirin familjarë.

Urime 20 vjetori Polici dhe qytetarë !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here