Foshnja vetëm 40 ditëshe rrezikon të vd esë, Elvis Naçi apel urgjent për ndihmë

0
77

Foto e shperndare nga Elvis Naçi
Filantropi Elvis Naçi bën apel urgjent për ndihmë për të siguruar shumën prej 20 mijë euro, për të shpëtuar jetën e Jarës, foshnjes 40 ditëshe.

Elvisi shkruan se Jara rr ezikon të vd esë pasi vuan nga Kardiopatia Komplekse, ndaj duhet të udhëtojë urgjent drejt Italisë ku do të operohet pasi spitali i Veronas ka marrë përsipër ndërhyrjen. Por pavarësisht se operacioni do të mbulohet vetë nga spitali i Veronas, Jara duhet të transportohet deri në vendin fqinj me avion sanitar i cili kushton 20 mijë euro.

POSTIMI I PLOTË I ELVIS NAÇIT DHE TË DHËNAT E LLOGARISË BANKARE:

Urgjente! Shperndaje! Jara 40 diteshe rrezikon te vde se nga Kardiopatia Komplekse dhe duhet te udhetoje urgjent drejt Italise. Avioni sanitar kushton 20.850 euro.

Gofundme:https://www.gofundme.com/f/Firdeus2019

Pay pal: fondacionifirdeus1@gmail.com

Të dhënat bankare:

Fondacioni Firdeus, Credins Bank, Adresa e bankes: Rr Vaso Pasha, nr 8, Tirana, Albania.

SËIFT CODE CDISALTR

IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481

IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479

Probleme me zemren dhe mushkërinë dhe që prej një muaji qëndron në ink ubator pasi ndryshe nuk mbushet dot me fryme e te jetoje!

Ajo ka nevojë për një operacion të cilin e ka marrë përsipër spitali i Veronas në Itali, por transporti për në këtë spital duhet të bëhet me një avion sanitar të posaçëm brenda të cilit do të jetë i gjithë ekipi mjekësor.

Ky transport kushton rreth 20.850 euro!

Prindërit Arturi dhe Bejana kane arritur qe te sigurojne nepermjet njerezve zemermire italiane mundesine e operacionit falas. Por ata kërkojnë ndihmën e shqiptarëve! Le t’i japim nje shanc Jares 40 diteshe duke i siguruar transportin. Njerezit e mire ne Itali ia mundesuan spitalin, le te bejme dhe ne bamiresine tone mbi vogelushen…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here