Shikohet për herë të parë në pasqyrë, ky është reagimi i zogut në Vitak të Skenderajt

0
199

E mira e jetesës larg qytetit padyshim se është pastërtia.

Fshatrat janë më të konvenueshme sa i përket ajrit të pastër dhe pamjeve të bukura.

Zogu

Një zog i vogël shikon veten në pasqyrë dhe ky është veprimi i tij

Posted by Inspirimi on Monday, June 17, 2019

Por padyshim se nuk mungojnë as shpendët dhe kafshët e ndryshme.

Në një video të dërguar në Indeksonline është shumë interesante se si një zog në fshatin Vitak të Skenderajt reagon në momentin kur sheh veten në pasqyre.

Ai kthehet disa herë zgjat kokën dhe sheh përsëri veten, pasi që me gjasë i duket shumë atraktive të bëjë një gjë të tillë./Indeksonline

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here