Urgjente: Tre fëmijë rrezikojnë të mbeten shurd.hme.mecë nëse nuk operohen! Përloten Elvisi dhe moderatorja. [Emocionale]

0
159

Urgjente: Tre fëmijë rrezikojnë të mbeten shu.rdh.memecë nëse nuk operohen!
Përloten Elvisi dhe moderatorja. [Emocionale]

#Shperndaje ti ndihmojmë…

Vellezer dhe motra, keto jane te dhenat e kontribimit: Gofundme:https://www.gofundme.com/firdeusAlbania Pay pal: fondacionifirdeus1@gmail.com
Të dhënat bankare:
Fondacioni Firdeus, Credins Bank, Adresa e bankes: Rr Vaso Pasha, nr 8, Tirana, Albania.
SWIFT CODE CDISALTR
IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479 Zoti ju shperblefte

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here