Rifat Jashari takon Vasfije Krasniqin Goodman, Vasfija shpërthen në lot

0
90

Baca Rifat (Rifat Jashari), sot vizitoi ekspozitën e QKRMT-së “Bëhu fytyra ime” të realizuar nga autorja Eliza Hoxha e cila po qendron e hapur në Muzeun e Kosovës në kujtim dhe nderim të vi.kt.imave të dhu.nës se.ks.uale gjatë luftës në Kosovë.

Ai takoi Vasfie Krasniqi – Goodman të cilës ju falenderua për guximin e saj për rrëfimin publik të ngjarjes traumatike dhe kurajon që u ka dhënë të gjitha vik.timave të dhu.n.ës se.ksu.ale gjatë luftës në Kosovë për të vazhduar kërkimin e drejtësisë për k.ri.met e kryera ndaj tyre.

Ndërsa Vasfije Krasniqi – Goodman shpërthen në lot pasi sheh ekspozitën dhe mbishkrimet në to. Kjo pamje flet më shumë se çdo fjalë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here