ME SURLE E TUPANA, MËRGIMTARËT D.JEGIN ATMOSFERËN NË AEROPORTIN E PRISHTINËS

0
108

Jemi në sezonën e verës dhe bashkatdhetarët ja kanë mësy pushimeve në Kosovë.

Kolona të gjata në kufi e fluksi i madh i udhëtarëve në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”, e dëshmojnë më së miri këtë gjë.

Por, një pritje më e veçantë iu është bërë mërgimtarëve sot dhe atë më surle e tupana.

Si e komentoni kete🤔

Posted by Prite të gjelbrën on Friday, June 21, 2019

Një video po bën xhiro në rrjetet sociale ku në “Arrivals” në ANP tingujt e tupanëve nuk kanë të ndalur si dhe qytetarët shihen duke vallëzuara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here