Kujdes- Mos e ndalni veturën në urën e “Arbën Xhaferit”, ky dën.im ju pret!

0
111

Të gjithë personat që ndalojnë veturat në urën gjigantë (5 kilometrash) në autostradën “Arbën Xhaferi” do të gjo.biten nga policia.

Mësohet se dën.imi për ndalim tek ura në mes të Kaçanikut dhe Hanit të Elezit varion deri në 60 euro.

Përpos gjo.bës me para, për ndalimin e automjetit merret edhe leja.

Vlen të theksohet se kjo autostradë, e cila u lëshua për qarkullim me 29 maj, është më e freknetuar nga qytetarët e Republikës.

Kjo autostradë lidhë Kosovën me Maqedoninë Veriore.

Indeksonline ka siguruar denimin që e mori sot një qytetar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here