Aksident i rëndë, vdes çifti shqiptar bashkë me vajzën

0
429

Një ngjarje e rën.dë ka ndodhur në Tiranë. Një familje është përfshirë në një aks.ident dhe si pasojë kanë hu mbur je tën babai, nëna dhe vajza.

Ndërkaq, 2 fëmijët e tjerë të familjes kanë mbetur të pl.agos.ur dhe raportohet se janë në gjendje të rë.ndë.

Aksidenti i rë ndë ka ndodhur mbrëmë te rrethrrotullimi i një qendre tregtare. Makina me të cilën udhëtonte familja ka dalë nga rruga dhe është kthyer përmbys.

Për ngjarjen e rë ndë priten informacione të detajuara në vijim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here