Shqiptarët e Kanadasë dhurojnë 20 mijë dollarë për Fondacionin Firdeus (Video)

0
96

“Shqiptaret per shqiptaret” ne News24 – 17 maj, 2019
Banesa e familjes Paça nga Hasi u arrit fal zemrës së madhe të shqiptarëve. Sado larg shqiptarët e Kanadasë janë pranë emisionit.

Një shumë për shtëpinë rreth 15.700 dollarë janë dhuruar nga komuniteti shqiptar në Kanada nëpërmjet një koncerti bamirësie te titulluar “ Tinguj për vendin tim” ideatorë janë Lindita dhe Ervin Meco.
“Jehona e emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” kanë ardhur këtu në Kanada. Ne e arritëm qëllimin tonë kemi mbledhur 20.000 dollarë kanadezë. Fondacioni Firdeues do ti përdori këto para për një rast emergjence.

Dhjetra artistë u bënë bashkë në këtë spektakël për të ndihmuar familjen nga Hasi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here