Nënshkruhet memorandumi për bashkepunim, edhe 30 shtëpi te reja në Prizren

0
52

Edhe 30 shtepi te reja ne Prizren 😊

Sot nenshkruam memorandum bashkepunimi me komunen e Prizrenit per ndertimin e 30 shtepive per familje nevojtare

Me kryetarin Haskuka biseduam edhe per kuzhinen tone qe funksionim qe 8 vite ne qytetin e Prizrenjt ku ushqehen çdo dite nga 310 persona ne dite

Poashtu me kryetarin diskutuam edhe per nevojen e madhe te nje parcele ku do te ndertohet selia qendrore e Shoqates sone , kryetari na premtoje se se shpejti do ta kemi edhe parcelen dhe ta ndertojme selin tone qendrore

Perndryshe me kete memorandum bashkupinimi arrin ne 50 numri i shtepive ne komunen e Prizrenit ne bashkefinancim me komunen ku per secilen familje komuna partecipon me shumen prej 5 mije eurove dhe pjesen tjeter bamiresit permes shoqates sone

Bamires Zoti ju shperblefte

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here