Kjo është pyetja e gazetarit qe e bëri të shpërthej Loredana Zefin

0
245

Reperja kosovare nga ferizja Loredana Zefi ka mbajtur një konferecë për media për të folur rreth akuz.ave për mashtrim.

Reperja Loredana Zefi është pyetur nëse ka prishur imazhin e kosovarëve me skandalin në të cilin po aku.zohet se u përfshi.

Kjo pyetje e nervozoi atë teje mase saqë e njëjta u ngritë në këmbë, ndërkohë që avokati Tomë Gashi dhe Mozzik i kërkonin të ulej.

“A ke mendu se imazhi im është prishur nga gjithë këto në media. Unë jam shqiptare, por kam kënduar në gjuhën shqipe, dhe kam pasur sukses”, tha Loredana.

“Por, ti a je me mu a me ata”, vazhdoi më tej Loredana, e cila u ngrit në këmbë t’i fliste në gjuhën gjermane gazetarit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here