E la maman në shtëpinë e pleqve, kur shkoi ta takojë, ajo i tha diçka që e la pa fjalë

0
287

Një ditë mori një telefonatë nga shtëpia e te moshuarve dhe i kërkojnë që të vijë sa ma shpejt.

Djali i nxituar shpejtoi për takimin me nënen e tij, i’u afrua afër për të dëgjuar fjalët dhe dëshirat e saj e pyeti nënen nese kishte ndonjë dëshirë.

Tha: Po, biri im.. të lutem pajise shtëpinë e te moshuarve me freskues sepse bën shumë nxehtë, e këtu nuk ka, po ashtu pajise me frigorifer dhe ushqime , sepse shume netë kam fjetur e uritur.

Djali i mërzitur i drejtohet nënës e cila e jepte amanetin:

Nëne po pse nuk ma ke thene kete më parë e po ma thua tani?
Tha : Biri im, unë durova pa freskuese e pa frigorifer, por me dhimbsesh ti sepse nuk je mesuar të jetosh pa to dhe do ta kesh shum vështirë kur fëmijet e tu do te sjellin këtu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here