BIK në Kamenicë dhe disa biznese Organizojnë edhe këtë Ramazan Iftarin tradicional në qendër të qytetit

0
72

Fotografi nga Kamenica Arian Mavriqi përmes rrjeteve sociale ka njoftuar se BIK në Kamenicë dhe disa biznese Organizojnë edhe këtë Ramazan Iftarin tradicional në qendër të qytetit.

Lexojeni infon e plotë:

Bashkëvendasit e mi të dashur, me knaqësine ma të madhe ju njoftojmë se:

Këshilli i Bashkësisë Islame në Kamenicë Organizon edhe ketë Ramazan Iftarin tradicional në qendër të qytetit në sheshin “Metush Krasniqi”, bashkë me bzineset afariste dhe shoqërinë civile me moton “Iftari na Bashkon” me datë: 19. 05.2019, ditë e diel, koha e Iftarit; 20:02.

Kushdo që dëshironi të kontriboni për këtë ditë jeni të mirëseardhur. Allahu ju nderoftë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here