Allahu do te ju tri gjëra dhe urren tri të tjera

0
83

Allahu do te ju tri gjëra dhe urren tri të tjera
Ebu Hurejra (radijAllahu anhu) tregon se i Dërguari i Allahut (alejhi selam) ka thënë:“Allahu do te ju tri gjëra dhe urren tri të tjera. Do që ta adhuroni vetëm Atë dhe të mos i shoqëroni askënd, të kapeni të gjithë së bashku për litarin e Allahut e të mos përçaheni dhe të jeni të sinqertë në besnikërinë ndaj atyre që Allahu ua ka bërë prijës.Ndërsa urren thashethemet, pyetjet e tepërta si dhe shpenzimin e pamatur të pasurisë.”(Ahmedi dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here