Po flinte në qeli, shqiptari rr.eh për vd ekje me shufër hekuri të bur gosurin grek

0
232

Një i bur gosur shqiptar ka sul muar në bur gun e Koridhalosit në Greqi një të bur gosur grek. 55-vjeçari shqiptar ka qël luar me shu fër hekuri 66-vjeçarin grek. I bu rgosuri grek ishte duke fjetur në qelinë e tij në bu rg kur u sul mua nga shqiptari.

Të dy të bur gosurit ishin në qelinë speciale për t’u pasur nën kontroll. Për pak ditë ata do të liroheshin nga bur gu dhe do të fitonin lirinë.

Shtetasi grek me inicialet M.M ka ndërruar jetë ditën e sotme në spital për shkak se kishte faktura të shumta në trup. Askush nuk kishte ndërhyrë për t’i ndarë dy të bur gosurit nga duart e njëri-tjetrit.

Familja e tij nuk ishte në dijeni të ngjarjes. Ata e kanë marrë vesh ngjarjen ditën e mërkurë në 2 mars. Nuk dihen ende motivet që kanë çuar në përshkallëzimin e ngjarjes së rëndë. Vajza e vikt imës ende nuk e beson se i ati i saj është vr arë kaq bar barisht dhe se nuk jeton më.

Në median greke “Zougla gr” citohet se ngjajrja është një tur p, sesi nuk ka kontrolle të shpeshta për ban dat dhe të arre stuarit e rrezi kshëm në këtë bu rg famëkeq.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here