Para tri dite shkoj në Gjermani, dje ndërroi jetë – La pas gruan dhe fëmijet

0
253

Ka ndërruar jetë në Gjermani, Hajdin Thaçi. Ai kishte shkuar nv Gjermani para tri dite, por vetëm një ditë pasi punoj ai ndërroi jetë, duke lën pas gruan dhe fëmijët, shkruan Gazeta NewBorn.

Postimi i shokut të tij:

Allahu të shperbleft më Xhenet Shoki jemë Hajdin Thaçi.

I pa punë në Kosovë qe 20 vite pas perfundimit të luftes zgjidhja jote e vetme ishte rruga drejt mergimit të larget e le gruan fëmijet dhe ike në mërgim 3 ditë më parë por vdekja të mori në diten e dytë të punes në Gjermani.

Shteti i Kosoves po e largon rinin nga ky vënd i bukur disa prej tyre po vdesin rrugëve te mergimit dhe disa prej tyre po vdesin né punet e rrezikshme të cilat i bëjnë në atë vënd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here