Mos E Humbisni: Kjo Është Mënyra Praktike Për Ta Ndezur Veturën Kur Ju Është Hargjuar Bateria

0
110

Të gjithëve që vozitin ose edhe familjarëve të tyre ju ka ndodhur të gjinden në një situatë të tillë: Kur vetura nuk ndez dhe planet prishen.Shpesh, kur vetura nuk ndez, problemi qëndron tek bateria që është hargjuar dhe në videon më poshtë, e keni shembullin se si mund ta ndezni veturën kur nuk ka bateri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here