Të gjitha detajet e ngjarjes në Suharekë dhe arsyet pse vëllau vraau vëllaun (Video)

0
78

Kriim brenda familjes, vëllai qëlloon disa herë më aarmë vëllain në Studençan të Suharekës, raporton T7

Në Studençan të Suharekës, një person ka mbetur i vraarë ne vend, ndërsa një tjetër është plaagosur.

I.G 64 vjeçar, dyyshohet që është qëlluaar disa herë me pluumba, nga vëllai i tij, B.G, 72 vjeçar.

Kurse, N.G, 42 vjeçare, ka mbetur e plaagosur me një pluumb në stomak.

E gjithë ngjarja, dyyshohet të ketë ndodhur për toka.

Dëshmiitareve, të cilët refuzuan të flasin para kamerës, thonë se I.G., ka shkuar tek shtëpia vëllait të tij, Bajramit, dhe e ka qëlluuar me një pluumb në stomak.

Me pas, doraasi i dyyshuar, ka shtënnë edhe disa herë të tjera mbi të ndjeriin, duke e lënë të vdeekur në vend.

Rastin e kanë konfirmuar, edhe në prokurorinë e Prizrenit.

Trupin e pajeetë të 64 vjeçarit e ka marrë ekipi i mjekësisë ligjore për obduksiion.

Kurse e plagoosura N.G, ndodhet në spitaliin e Prizrenit duke e marrë tretmaniin e nevojshëm mjekësor.

Gjendja e saj raportohet se është e rënndë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here